dinsdag 25 juni 2019

Opslagplaats

Bent u op zoek naar een opslagplaats? In dat geval kunt u bij ons bedrijf terecht. Een opslagplaats kan men in diverse soorten en maten krijgen en is in verschillende situaties erg handig om bij de hand te hebben. Men kan denken aan een verhuizing waarbij men eerst nog het één en ander wil schilderen en daarbij liever geen inboedel in de weg hebt zitten.
Of men wil een opslagplaats, omdat men over een wisselende seizoensvoorraad beschikt die periodiek op een andere locatie ondergebracht moet worden om de artikelen van het nieuwe jaargetijde te kunnen opslaan in de winkel. Zo zijn er tal van situaties waarin men een van onze opslagplaatsen in de vorm van een container of box goed kan gebruiken.

Opslagplekken op andere locatie

Men krijgt in eerste instantie een opslagplaats voor het huis neergezet. Een wagen met hijskraan komt de opslagbox brengen en levert deze af op de gewenste plek. Dan kan men alle inboedel of bedrijfsinventaris erin doen. Op het moment dat alles is ingepakt en de opslagcontainer gesloten is kan men bepalen of men de spullen het liefst hier, bij u in de straat, hebt staan of dat ze op een andere locatie worden overgebracht waar tal van veilige opslagplekken zich bevinden. Op die plek zal de opslagplaats tevens zijn voorzien van verwarming. Zodoende is het een betrouwbare opslagplek waar u uw goederen kunt neerzetten. Dat kan ook in de buurt van een bedrijfscomplex van Urban Industrial. Wilt u ook gebruikmaken van zo’n opslagplaats kom dan met ons in contact.

Andere opslag services van ons

Als u graag andere opslag services van ons wenst kunt u die ook ontvangen. U kunt dan een opslagplaats krijgen in de vorm van een zeecontainer. Daarin passen veel bezittingen. Een ander voordeel ervan is dat zo’n opslagcontainer stevig is en de inhoud goed kan beschermen. Ook kan men een kleiner formaat opslagplaats nemen van enkele meters lang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten