vrijdag 26 juli 2019

GPS van Global TrackMarks biedt alternatieve beveiliging

Global TrackMarks is de specialist op beveiligingssoftware voor voertuigen, bent u als onderneming op zoek naar specifieke vormen van voertuigbeveiliging? Dan is
Global TrackMarks
de specialist waar u naar op zoek bent! Maar wat voor alternatieve beveiliging is er eigenlijk beschikbaar?

Wat is de situatie?

U heeft recentelijk goed nieuws gekregen van de bank. U was namelijk opzoek naar een lening ter uitbreiding van uw organisatie. Het is namelijk zo dat door de stijgende economische welvaart in Nederland uw onderneming een flinke groei heeft gemaakt, hierdoor bent u met een uitbreidingsplan naar de bank toegestapt om een lening af te sluiten. U wilde namelijk drie ton lenen om uw vrachtwagen assortiment uit te breiden naar een flink aantal nieuwe vrachtwagens. Hierdoor ben u in staat om nog meer klussen aan te nemen voor uw onderneming. Maar sinds u de extra vrachtwagens heeft aangeschaft stijgen de klachten van de vrachtwagenchauffeurs ook gestaag. Dit komt namelijk doordat er steeds meer vormen van intimidatie optreden en er is zelfs een poging gewaagd om uw eigendommen te confisqueren. U bent op het punt gekomen om drastisch in te grijpen, maar wat kunt u doen?

GPS beveiliging

Doordat de klachtenregen van uw personeel blijft opstapelen bent u op het punt gekomen om drastische maatregelen door te voeren. U heeft er namelijk voor gekozen om een GPS systeem aan te leggen voor uw vrachtwagen. Hierdoor is het namelijk mogelijk dat uw chauffeurs weer veilig door Nederland uw goederen kunnen vervoeren. Als u dit geweldige systeem wilt aanschaffen en vervolgens installeren, dan kan dit in een aantal eenvoudige stappen worden gerealiseerd. Want het begint namelijk met het eerste moment van contact opname. Als u open staat om vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden van dit systeem, wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten